DIGITAAL INFOMOMENT

16 juni 2020 // 18.00 u. - 20.00 u.

 

Beste geïnteresseerde

 

Bedankt voor uw interesse in ons infomoment! U wil graag digitaal deelnemen?  Als u ingeschreven bent, heeft u de nodige instructies via mail ontvangen. U vindt de uitleg hierna ook nog eens. De nodige hyperlinks kan u onder deze uitleg terugvinden. 

U bent niet ingeschreven? Geen probleem, u bent uiteraard ook welkom! Lees dan de uitleg hierna (stap 1 t.e.m. 6).

Ook telefonisch zijn wij tijdens het infomoment bereikbaar! U kan voor meer info zowel bellen naar de vestiging in Brugge (050/44 02 44) als naar de vestiging in Oostkamp (050 50 24 34), enkel op 16 juni tussen 18 uur en 20 uur. Een administratief medewerker helpt u dan graag verder! 

Voor alle duidelijkheid: onze vestigingen in Brugge en Oostkamp blijven gesloten, ook tijdens het infomoment. Het is dus niet mogelijk om naar ons centrum te komen.

Hoe deelnemen aan het digitaal infomoment?

 

1. Zorg ervoor dat u een computer of laptop met internetverbinding en micro hebt. Via een tablet of smartphone lukt het eventueel ook, maar dan moet u op voorhand de app Microsoft Teams eerst installeren en u gratis registreren. Controleer ook zeker of uw camera/microfoon werkt en aanstaat. 

2. Bent u ingeschreven? Klik dan op het afgesproken uur (zie mail van ons) op de hyperlink hierna van de opleiding(en) waarin u geïnteresseerd bent. U heeft deze hyperlink ook via mail ontvangen en kan ook rechtstreeks vanuit uw mail erop klikken, als dit makkelijker voor u is. Voor een vlotte organisatie vragen wij u de doorgegeven uren te respecteren.

Bent u niet ingeschreven? Geen probleem, u bent zeker ook welkom en mag ook op de hyperlink hierna klikken. Het is wel zo dat personen die ingeschreven zijn nog in gesprek kunnen zijn met onze leerkrachten en u dus even zal moeten wachten vooraleer u toegang krijgt tot het gesprek (of later nog eens opnieuw zal moeten proberen).

3. Wanneer u op de hyperlink geklikt hebt, ziet u enkele mogelijkheden via Microsoft Teams. Klik op 'deelnemen via de browser' of 'deelnemen via het internet/op het web'. Dit is wat afhankelijk van uw browser; Edge Chromium, Firefox of Google Chrome werken het best). Erna vult u uw naam in (liefst voor- en familienaam) en controleert u of uw micro en evt. camera aanstaan. Daarna klikt u nogmaals op 'deelnemen'. 

4. Het zou kunnen dat u nu even in de wachtruimte ('lobby') terecht komt. U blijft best gewoon in het gesprek, totdat de leerkracht die u zal verder helpen u toelaat. Het kan zijn dat die leerkracht nog even in gesprek is met een andere geïnteresseerde en u dus nog even moet wachten (zoals op een klassieke infodag). Het is dus normaal als u nog niemand ziet. U zal ook op uw scherm kunnen lezen dat u nog moet wachten op toelating. Zodra de leerkracht vrij is, zal die u toelaten in het gesprek en kan u kennismaken en uw vragen stellen.

5. Ondervindt u problemen? Als u problemen heeft met het geluid (audio/micro), controleer dan eerst of beiden correct functioneren. U kan indien dit niet helpt, tijdens het videogesprek ook chatten (via het tekstballonnetje op de balk die verschijnt als u met uw cursor beweegt). Mocht het niet lukken om in het videogesprek te geraken, mail dan meteen naar onze verantwoordelijke. Zij probeert u zo snel mogelijk tijdens het infomoment verder te helpen. Lukt het helemaal niet? Geen zorgen; als u tijdens het inschrijven aangaf dat we nog met u contact mogen opnemen, hoort u binnenkort zeker van ons. Niet ingeschreven? U kan steeds via de pagina 'Contact' bij ons terecht.

6. Wenst u in te schrijven? Dit kan volledig vanop afstand! U kan inschrijven via de website: ga naar https://www.cvosg.be/ons-aanbod en selecteer de gewenste cursus. Na het invullen van uw gegevens, zal u eerstdaags een inschrijvingsfiche ontvangen en de vraag tot overschrijving. Wenst u hulp? Ook onze administratieve medewerkers staan u graag te woord! U kan hiervoor hierna op de hyperlink ‘secretariaat’ klikken. Heeft u liever telefonisch contact? Enkel tijdens de duur van het infomoment (op 16 juni van 18-20 uur) kan u zowel de vestiging in Brugge (050 44 02 44) als de vestiging in Oostkamp (050 50 24 34) telefonisch contacteren. Onze administratieve medewerkers helpen u graag verder.

 

Veel succes en nogmaals bedankt voor uw interesse vanwege het voltallige CVOSG-team!​

Klik op 16 juni tussen 18 en 20 uur op de passende hyperlink hierna voor een videogesprek met ons team:

Beauty: klik hier.

Hair: klik hier.

Visagie: klik hier.

Talen: klik hier.

Fotografie: klik hier.

ICT (tussen 18 uur en 19 uur): klik hier.

ICT (tussen 19 uur en 20 uur): klik hier.

Mash-up: klik hier.

Mode: klik hier.

Decoratie, ambachten, kleur en stijl: klik hier.

Koken (vestiging Brugge): klik hier.

Koken (vestiging Oostkamp): klik hier.

Trajectcoach: klik hier.

Secretariaat: klik hier.

CONTACT

Nieuwstraat 5

8000 Brugge

050 44 02 44 - info@cvosg.be

Kortrijksestraat 47

8020 Oostkamp

050 50 24 34 - sintpieter@cvosg.be

OPENINGSUREN
Omwille van coronamaatregelen (code rood) is ons secretariaat slechts beperkt open (onregelmatig). We zijn steeds bereikbaar via mail.

Brugge

ma - vrij:

8:30 - 11 u.

13 - 16 u.

17 - 19 u.

(vrijdag gesloten vanaf 15 u.)

Oostkamp

di - vrij:

8:30 - 11 u. 

di en do:

13.30 - 16 u.

ma - do:

18:30 - 20 u.

ABONNEER OP ONZE NIEUWSBRIEF
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon

© 2018 by JK

0