DIGITAAL INFOMOMENT

15 juni 2021 // 18 - 20 u.

 

Beste geïnteresseerde

 

Bedankt voor uw interesse in ons infomoment! U wil graag digitaal deelnemen?  Als u ingeschreven bent, heeft u de nodige instructies via mail ontvangen. U vindt de uitleg hierna ook nog eens. De nodige hyperlinks kan u onder deze uitleg terugvinden. 

U bent niet ingeschreven? Geen probleem, u bent uiteraard ook welkom! Lees dan de uitleg hierna (stap 1 t.e.m. 6).

Ook telefonisch zijn wij tijdens het infomoment bereikbaar! U kan voor meer info zowel bellen naar de vestiging in Brugge (050/44 02 44) als naar de vestiging in Oostkamp (050 50 24 34) op 15 juni tussen 18 en 20 uur. Een administratief medewerker helpt u dan graag verder! 

Voor alle duidelijkheid: onze vestigingen in Brugge en Oostkamp blijven gesloten voor bezoekers tijdens het infomoment. Het is dus niet mogelijk om naar ons centrum te komen.

Hoe deelnemen aan het digitaal infomoment?

 

1. Zorg ervoor dat u een computer of laptop met internetverbinding en micro hebt. Via een tablet of smartphone lukt het eventueel ook, maar dan moet u op voorhand de app Microsoft Teams eerst installeren en u gratis registreren. Controleer ook zeker of uw camera/microfoon werkt en aanstaat. 

2. Bent u ingeschreven? Klik dan op het afgesproken uur (zie mail van ons) op de hyperlink hierna van de opleiding(en) waarin u geïnteresseerd bent. U heeft deze hyperlink ook via mail ontvangen en kan ook rechtstreeks vanuit uw mail erop klikken, als dit makkelijker voor u is. Voor een vlotte organisatie vragen wij u de doorgegeven uren te respecteren.

Bent u niet ingeschreven? Geen probleem, u bent zeker ook welkom en mag ook op de hyperlink hierna klikken. Het is wel zo dat personen die ingeschreven zijn nog in gesprek kunnen zijn met onze leerkrachten en u dus even zal moeten wachten vooraleer u toegang krijgt tot het gesprek (of later nog eens opnieuw zal moeten proberen).

3. Wanneer u op de hyperlink geklikt hebt, ziet u enkele mogelijkheden via Microsoft Teams. Klik op 'deelnemen via de browser' of 'deelnemen via het internet/op het web'. Dit is wat afhankelijk van uw browser; Edge Chromium, Firefox of Google Chrome werken het best). Erna vult u uw naam in (liefst voor- en familienaam) en controleert u of uw micro en evt. camera aanstaan. Daarna klikt u nogmaals op 'deelnemen'. 

4. Het zou kunnen dat u nu even in de wachtruimte ('lobby') terecht komt. U blijft best gewoon in het gesprek, totdat de leerkracht die u zal verder helpen u toelaat. Het kan zijn dat die leerkracht nog even in gesprek is met een andere geïnteresseerde en u dus nog even moet wachten (zoals op een klassieke infodag). Het is dus normaal als u nog niemand ziet. U zal ook op uw scherm kunnen lezen dat u nog moet wachten op toelating. Zodra de leerkracht vrij is, zal die u toelaten in het gesprek en kan u kennismaken en uw vragen stellen.

5. Ondervindt u problemen? Als u problemen heeft met het geluid (audio/micro), controleer dan eerst of beiden correct functioneren. U kan indien dit niet helpt, tijdens het videogesprek ook chatten (via het tekstballonnetje rechtsboven in de zwarte balk). Mocht het niet lukken om in het videogesprek te geraken, mail dan meteen naar onze verantwoordelijke. Zij probeert u zo snel mogelijk tijdens het infomoment verder te helpen. U kan ook bellen naar onze vestigingen (zie bovenaan). Lukt het helemaal niet? Geen zorgen; als u tijdens het inschrijven aangaf dat we nog met u contact mogen opnemen, hoort u binnenkort zeker van ons. Niet ingeschreven? U kan steeds via de pagina 'Contact' bij ons terecht.

6. Wenst u in te schrijven? Dit kan volledig vanop afstand! U kan inschrijven via de website: ga naar https://www.cvosg.be/ons-aanbod en selecteer de gewenste cursus. Na het invullen van uw gegevens, zal u eerstdaags een inschrijvingsfiche ontvangen ter bevestiging en daarna de vraag tot overschrijving. Wenst u hulp? Ook onze administratieve medewerkers staan u graag telefonisch te woord (zie bovenaan). Onze administratieve medewerkers helpen u graag verder.

 

Veel succes en nogmaals bedankt voor uw interesse vanwege het voltallige CVOSG-team!​

Klik op 8 mei tussen 18 en 19 uur (A) of tussen 19 en 20 uur (B) op de passende hyperlink hierna voor een videogesprek met ons team:

Beauty: klik hier (A) of hier (B).

Hair: klik hier (A) of hier (B).

Talen: klik hier.

Fotografie: klik hier (A) of hier (B).

ICT: klik hier (A) of hier (B). 

Mash-Up (beroepsopleiding ICT en administratie): klik hier (A) of hier (B). 

Mode, decoratie, ambachten, kleur en stijl: klik hier (vA) of hier (B).

Koken: klik hier (A) of hier (B).

Secretariaat: enkel telefonisch, zie bovenaan.