Infomoment 11 januari 2022

Beste geïnteresseerde

 

Wenst u te spreken met onze leerkrachten om meer info te verkrijgen over een cursus waarin u geïnteresseerd bent? Dan bent u na afspraak van harte welkom op ons infomoment, op dinsdag 11/1 van 18-20 uur.

De infomomenten gaan fysiek door op de campus in Brugge én in Oostkamp na afspraak. Omwille van coronamaatregelen, vragen we om alleen te komen en een mondmasker te dragen. Gelieve  op voorhand in te schrijven via onderstaand formulier. Zo kunnen wij voor u de juiste leerkrachten voorzien en kan alles coronaproof worden georganiseerd. Uw inschrijving is pas definitief na een bevestigingsmail met meer info, die u ten laatste één dag voor het infomoment ontvangt.

Ons secretariaat is tijdens de uren van de infodag ook fysiek open én telefonisch bereikbaar. Vestiging Brugge: 050 44 02 44, vestiging Oostkamp: 050/ 50 24 34. Voor het secretariaat hoeft u geen afspraak te maken.

Kan of wil u niet komen? Geen probleem. Schrijf je toch in en duid aan dat je niet kan komen. Dan nemen wij contact met u op om op een ander moment een telefonische of online afspraak te maken.

Alvast bedankt voor uw interesse en hopelijk tot binnenkort!

Schrijf u hier in voor het infomoment van CVOSG Brugge én Oostkamp op 11/1
Ik ben geïnteresseerd in de volgende opleiding(en) of info:
Ik kom graag naar het infomoment van campus CVOSG op dinsdag 11/1 in ...
Ik ben op de hoogte van (de infomomenten van) CVOSG via ...

Bedankt voor uw interesse! Uw inschrijving is goed ontvangen. 

Eén dag voor het infomoment ontvangt u van ons een bevestigingsmail met meer info.