Digitale infodag 8 mei 2021 

Beste geïnteresseerde

 

Wenst u te spreken met onze leerkrachten om meer info te verkrijgen over een cursus waarin u geïnteresseerd bent? Dan bent u van harte welkom op onze digitale infodag, op zaterdag 8 mei van 10-12 uur en van 14-16 uur.

Omwille van coronamaatregelen, kan onze infodag enkel digitaal (dus niet op de campus) plaatsvinden. Gelieve op voorhand in te schrijven via onderstaand formulier. Zo kunnen wij voor u de juiste leerkrachten voorzien. Uw inschrijving is pas definitief na een bevestigingsmail met meer info, die u enkele dagen voor het infomoment ontvangt.

Ons secretariaat is tijdens de uren van de infodag ook telefonisch bereikbaar. Vestiging Brugge: 050 44 02 44, vestiging Oostkamp: 050/ 50 24 34. De school is echter voor cursisten gesloten.

 

Om de digitale infodag te kunnen bijwonen, beschikt u best over een computer, tablet of gsm met camera en micro. Verdere praktische info volgt dan via mail.

Is het voor u echt niet haalbaar om digitaal deel te nemen en wil u graag langskomen? Dan kan na overleg bij uitzondering een fysiek bezoek aan onze campus worden toegelaten. Mail hiervoor naar hanne.deconinck@cvosvg.be

Alvast bedankt voor uw interesse en begrip.

Schrijf u hier in voor het digitaal infomoment van CVOSG op 8 mei!
Het uur/ de uren die voor mij het best past/ passen, is/zijn ...
Ik ben geïnteresseerd in de volgende opleiding(en) of info:
Ik ben op de hoogte van (de infomomenten van) CVOSG via ...

Bedankt voor uw interesse! Uw inschrijving is goed ontvangen. 

Enkele dagen voor het infomoment ontvangt u van ons een bevestigingsmail met meer info.