Digitaal infomoment 15 juni  

Beste geïnteresseerde

 

Wenst u te spreken met onze leerkrachten om meer info te verkrijgen over een cursus waarin u geïnteresseerd bent? Dan bent u van harte welkom op ons digitaal infomoment, op dinsdag 15 juni van 18 tot 20 uur.

Omwille van coronamaatregelen, kan onze infodag enkel digitaal (dus niet op de campus) plaatsvinden. Gelieve op voorhand in te schrijven via onderstaand formulier. Zo kunnen wij voor u de juiste leerkrachten voorzien. Uw inschrijving is pas definitief na een bevestigingsmail met meer info, die u ten laatste één dag voor het infomoment ontvangt.

Ons secretariaat is tijdens de uren van de infodag ook telefonisch bereikbaar. Vestiging Brugge: 050 44 02 44, vestiging Oostkamp: 050/ 50 24 34. De school is echter voor cursisten gesloten.

 

Om de digitale infodag te kunnen bijwonen, beschikt u best over een computer, tablet of gsm met camera en micro. Verdere praktische info volgt dan via mail.

Is het voor u echt niet haalbaar om digitaal deel te nemen en wil u graag langskomen? Dan kan na overleg bij uitzondering een fysiek bezoek aan onze campus worden toegelaten. Mail hiervoor naar hanne.deconinck@cvosvg.be

Alvast bedankt voor uw interesse en begrip.

Schrijf u hier in voor het digitaal infomoment van CVOSG op 15 juni!
Het uur/ de uren die voor mij het best past/ passen, is/zijn ...
Ik ben geïnteresseerd in de volgende opleiding(en) of info:
Ik ben op de hoogte van (de infomomenten van) CVOSG via ...

Bedankt voor uw interesse! Uw inschrijving is goed ontvangen. 

Enkele dagen voor het infomoment ontvangt u van ons een bevestigingsmail met meer info.